Emoții pentru două mii de angajați din CE Oltenia

Mari emoții pentru circa două mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia. Aceștia nu știu dacă de la 1 ianuarie vor mai avea serviciu sau nu. Este vorba despre tinerii angajați pe durată determinată în carierele din cadrul companiei. 

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunțat că se va discuta problema acestor oameni mai ales că este nevoie de ei în producție. 

Într-un dialog cu senatorul Ion Iordache, ministrul Energiei a declarat că sunt argumente ca aceștia să fie păstrați și după 1 ianuarie 2024 doar că, în prezent, salariații nu știu ce se va întâmpla cu ei de la finalul acestui an.

“Sunt 1800 de angajați care sunt pe durată determinată și care nu știu dacă din ianuarie vor mai avea un loc de muncă. Există argumente, am înțeles și din discuțiile cu domnul Iordache, pentru menținerea acestor persoane în scop operativ”, a spus ministrul Burduja.

„Cei 1.800 sunt în producție. Nu sunt angajați la TESA. Nevoia este în producție”, a replicat senatorul Ion Iordache.

În final, Burduja a venit și cu un mesaj pentru conducerea companiei de la Târgu Jiu: „Producția e prioritară. Toți directorii, toată conducerea companiei trebuie să coboare în teren și să constate problemele la fața locului și să găsească soluții”.

Vizualizări: 5,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: