Elevi din Târgu Jiu la un marș împotriva consumului de droguri

Zeci de elevi și cadre didactice de la două școli generale și un liceu din municipiul Târgu Jiu au participat la un marș împotriva consumului de droguri. Lor li s-au alăturat polițiști și jandarmi.

Marșul s-a desfășurat sub sloganul "Spune nu drogurilor".

"Polițiști din cadrul Biroului Siguranța Școlară și jandarmi din cadrul IJJ Gorj s-au alăturat elevilor de la Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu",  Școala Gimnazială "Constantin Săvoiu" și Școala "Alexandru Ștefulescu", din Târgu Jiu, la o activitate de prevenire și combatere a consumului de substanțe psihoactive, organizată cu scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul consumului de droguri. 

Prin mesaje ca "Spune nu drogurilor", "Stop droguri" și "Drogurile nu rezolvă probleme, le complică", cei 100 de elevi și 20 de cadre didactice și-au dorit să sensibilizeze tinerii asupra riscurilor consumului de substanțe interzise, accentuând importanța prevenirii și a educației în acest domeniu. 

Inițiativa lor, "O viață fără adicții", are ca scop crearea unui mediu mai sigur pentru tineri, prin creșterea gradului de conștientizare și implicare activă în lupta împotriva consumului de droguri", au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Galerie foto



Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: