Ea este femeia care a decedat în accidentul din Bălești. Întreaga comunitate regretă dispariția ei!

Comuna Bălești este în doliu după ce o femeie a murit strivită în taxiul în care se afla. De vină pentru accidentul în care și-a pierdut viața a fost chiar șoferul. În urma accidentului în care au fost implicați, a decedat și acesta.

Tragedia petrecută în seara zilei de joi, 25 august, într-o intersecție din comuna Bălești, a șocat pe toată lumea. Două mașini s-au făcut praf, din cauza neatenției și a vitezei de care au dat dovadă șoferii. În una dintre ele, un taxi, se afla Diana Logaescu-Poescu, o femeie de doar 42 de ani. Vestea că aceasta este una dintre victime a produs un val de regrete din partea rudelor, dar și a prietenilor. 

"Of, Dia noastră dragă, suflet bun! Frumoasa noastră de ce de ce tu?! Suntem distruși cu toții!

Ai fost o persoana deosebita, cu un suflet de milioane cum rar întâlnești!

Odihnește-te în pace suflet bun, alături de mama ta dragă!", a scris una dintre rude, pe pagina de Facebook. 

Polițiștii au stabilit că de vină pentru producerea acestui accident a fost chiar șoferul de taxi.

"Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălești, din direcția Târgu-Jiu - Motru, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Telești, care circula în aceeași direcție de mers și se angajase în depășirea regulametară a acestuia.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 38 de ani și a unei femei de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pasager în autoturism", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 38,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: