Foto: Un parașutist a aterizat în centrul municipiului Târgu Jiu

Un parașutist a aterizat în Piața Prefecturii din Târgu Jiu sub privirile încântate a zeci de oameni.  Acesta a purtat cu el și drapelul României, spre încântarea celor prezenți. Momentul a făcut parte din programul de deschidere al festivităților dedicate Zilelor aviației militare gorjene, care au debutat vineri, 26 august.

Momentul în care parașutistul militar a aterizat în centrul municipiului Târgu Jiu a fost savurat de toți cei prezenți, în special de copii.

„Mi-a plăcut foarte mult. Sunt pasionat de avioane, îmi place să le colecționez. Expoziția este foarte interesantă, iar saltul cu parașuta a fost ceva super tare.”, a afirmat un copil prezent la eveniment.

Organizatorii au amenajat în Piața Prefecturii o expoziție  de aeronave și echipamente tehnice.

Sâmbătă, 27 august, festivitățile își vor schimba locația și vor începe la ora 09:00, la monumentul dedicat victimelor unui accident aviatic, din localitatea Stănești. De la ora 10:30 , pe Aerodromul Stănești, se va face intrarea elicopterelor și a formațiilor de civili. La eveniment vor participa 2 baze aeriene militare și alte 9 entități din domeniu și vor fi expuse 2 aeronave istorice civile și 4 aeronave militare, alături de înscrisuri și echipamente tehnice din domeniu.

Galerie foto




Vizualizări: 5,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: