Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană "Christian Tell"

Biblioteca Județeană "Christian Tell" din Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment literar remarcabil, care a atras atenția iubitorilor de literatură din Gorj. Autorii Dragomir Costineanu și Ion Hirghiduș au lansat în același timp două cărți, "Trenul vieții, trenul morții," și "Iarba fragedă din cuvinte," ambele primit cu entuziasm de public.

Evenimentul a fost deschis cu o introducere făcută de Maria Luiza Sandu, managerul Bibliotecii Județene, care a subliniat importanța cărții și a literaturii în promovarea culturii.

Sub coordonarea scriitorului Ionel Bușe, evenimentul a oferit participanților șansa de a intra în lumea celor două cărți și de a afla mai multe despre creațiile autorilor și contextul în care acestea au luat naștere.

Expunerile au fost realizate de Ilona Duță, Ștefan Melancu, Petrișor Militaru și Vasile Tașcău, invitați speciali la acest eveniment. Fiecare vorbitor a adus o perspectivă unică asupra operelor celor doi autori.

Evenimentul a reunit scriitori, membri ai Cenaclului "Columna," și iubitori ai literaturii din Gorj, care au demonstrat că apreciază și susțin arta scrisului.

Galerie foto


Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: