Drumul care bagă zâzanie între politicieni

Drumul expres Târgu Jiu – Craiova continuă să fie subiect de contradicții între politicieni. În timp ce social-democrații dau ca sigură realizarea acestuia, deputatul USR Radu Miruță anunță că nu ar exista finanțare prevăzută în bugetul pentru anul 2024 pentru această investiție. 

Parlamentarul susține că a citit cele peste 260 de pagini din bugetul de stat pentru anul viitor și nu este scris niciun cuvânt despre drumul expres Târgu Jiu – Craiova, despre care se vorbește tot mai des în ultima vreme. 

“Drumul expres are zero finanțare. Nu au pus bani nici în acest an devoalându-se încă o dată poveștile sforăitoare pe care am văzut că au început să le povestească în cor și domnul Weber, și domnul primar Romanescu. Ar trebui să spună cam cât de serioși sunt ei. Ori sunt prost informați, ori încearcă să joace teatru. S-au schimbat scenele, s-au schimbat spectatorii și oamenii nu mai mestecă minciunile pe care le spun. Am verificat linie cu linie și nu există nici măcar un singur rând pentru drumul expres Filiași – Târgu Jiu, că până la Filiași este parte din autostradă. Proiectul este în întârziere de un an”, a declarat deputatul Radu Miruță, la Radio Infinit. 

Cu toate acestea, deputatul Mihai Weber, de la PSD, a dat ca sigură această investiție în repetate rânduri. La fel și cei de la Compania de Drumuri Naționale, care au anunțat că demersurile sunt tot mai avansate și că, anul viitor, ar putea avea loc licitația și ar putea demara lucrările la drumul ce ar urma să fie construit de la zero și să lege municipiul lui Brâncuși de Filiași, în regim de drum expres, iar de la Filiași la Craiova, în regim de autostradă. 

Rămâne de văzut cine minte și cine spune adevărul.

Vizualizări: 4,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: