Dosare de furt, fără autor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a cerut instanței să confirme renunțarea la urmărirea penală într-un dosar de furt, pentru că autorii nu au putut fi identificați.

Un rovinărean a sesizat că, în noaptea de 28/29.05.2021, autori necunoscuţi i-au sustras două ornamente din plastic de pe bara faţă a autoturismului marca VW Passat, ce se afla parcat în spatele blocului T5, fiindu-i creat un prejudiciu de aproximativ 400 lei.

Totodată, a observat că lampa de semnalizare din partea dreaptă este trasă spre exterior, motiv pentru care şi-a dat seama că autori necunoscuţi au încercat să o sustragă şi s-a prezentat la Poliția oraşului Rovinari, unde a depus plângere pentru infracţiunea de furt.

Camerele de supraveghere din oraș au surprins o mașină gri în care se aflau două persoane care ar fi putut comite furtul, dar acestea nu au putut fi identificate. În consecință, dosarul penal a fost închis.

La fel s-a întâmplat săptămâna trecută și cu un dosar care privește furtul unei trotinete electrice, uitată de un copil lângă un magazin din Târgu Jiu. În zonă nu sunt camere de supraveghere.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: