Donează sânge pentru doctorița rănită în accident

Medicii fac apel la gorjeni să doneze sânge pentru doctorița rănită grav în accidentul din Țicleni. Virginia Armega e internată la Spitalul Universitar, din București, și are mare nevoie de sânge.

„Marți, ne întâlnim la centrul de transfuzii pentru dr . Armega V.-ATI  ! B  ( III) Pozitiv ! O pungă de sânge uneori face diferența!  Și salvatorii noștri au nevoie să fie salvați  ! Vă mulțumim tuturor care veți răspunde apelului nostru”, este apelul făcut de medicul Tatiana Grecu, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. 

Și fiica doctoriței a făcut un apel pe Facebook pentru donare de sânge. “Vin catre voi cu un apel la umanitate. Mama mea este internata pe sectia de ATI in urma unui accident rutier. Oricine poate dona, v-as ramane recunoscatoare. Sa se mentioneze ca se doneaza pentru Armega Virginia, pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti”, a scris fiica medicului. 

Luni, și soțul Virginiei Armega, a fost transferat cu elicopterul la București. Și el a fost rănit în cumplitul accident.

Reamintim, cei doi au fost răniți grav după ce două mașini s-au ciocnit și a doua a ricoșat în autoturismul doctoriței. Cei doi soți se aflau în fața porții și au fost prinși între mașină și gard. La volanul mașinii care a provocat accidentul se afla chiar o asistentă, colegă cu medicul Armega, care tocmai plecase de la pomană. Doctorița și-a înmormântat duminică socrul.

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: