Doliu în lumea fotbalului

Fabian O'Neill, care a evoluat în cariera sa pentru Club Nacional, Cagliari, Juventus Torino și Perugia, a murit azi la doar 49 de ani.  Despre fostul său coleg, Zidane spunea că ” e cel mai puternic jucător cu care m-am antrenat”.

Gazzetta dello Sport a anunțat decesul de Crăciun adăugând că O’Neill a avut mari probleme de sănătate. În perioada în care a fost fotbalist, Fabian O’Neill a fost apreciat pentru talentul său. ”Doliu în fotbal: Magicianul Fabian O'Neill, fostul jucător al celor de la Cagliari, Juventus și Perugia, ne-a părăsit la 49 de ani. A fost internat la terapie intensivă la Clinica Medicală Uruguayană din Montevideo”, au anunțatitalienii. Conform presei din Uruguay, problemele pe care acesta le-a avut cu alcoolul după încheierea carierei de fotbalist profesionist i-au înrăutățit starea de sănătate, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Zinedine Zidane, care l-a cunoscut în perioada în care ambii au evoluat la Juventus, a spus despre uruguayan că a fost cel mai puternic fotalist cu care s-a antrenat vreodată. O'Neill a câștigat titlul de campion în Uruguay cu cei de la Club Nacional.

Vizualizări: 2,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: