Doi antrenori au condus câte două echipe din Liga 2

Schimbările dese de antrenori de la echipele din Liga 2 au făcut ca doi dintre tehnicieni să se regăsească pe banca a două echipe din eșalonul doi. Gorjeanul Dragoș Militaru și Ștefan Odoroabă sunt tehnicienii care au condus câte două echipe în acest sezon de Liga 2.

Dragoș Militaru a început ediția 2023/24 pe banca Chindiei, s-a despărțit de aceasta după doar două etape, iar din etapa a 12-a și până în prezent se află la Unirea Dej, formație pe care a mai condus-o în perioada ianuarie 2020 – iunie 2023, el fiind și cel care a promovat-o în Liga 2 în vara anului 2021.

Dragoș Militaru a început sezonul cu o nouă experiență pentru el, după aproape trei ani și jumătate pe banca Unirii Dej. A preluat în vară Chindia, dar a fost demis după doar două luni și trei meciuri conduse, niciunul pierdut, dintre care două în Liga 2. Ulterior s-a întors la Unirea Dej, pe care o antrenează și acum și cu care, cel mai probabil, va coborî în Liga 3, de unde o promovase în vara anului 2021.

Și Ștefan Odoroabă se califică la acest capitol. A început sezonul pe banca celor de la CSM Alexandria, pe care i-a promovat în vară în Liga 2, a rezistat șapte etape, iar în intervalul rundelor 9-19 a condus CS Tunari, o altă nou-promovată în eșalonul secund, pe care a mai antrenat-o în Liga 3 între iunie 2018 și martie 2022.

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: