Defilare cu torțe într-o comună din Gorj

Se fac ultimele pregătiri în comuna Bolboși unde în perioada 12-13 august se organizează Zilele comunei. Este al doilea an când autoritățile organizează acest eveniment.

 Va fi petrecere de zile la Bolboși promit autoritățile locale, unde pe lângă spectacolele organizate cu artiști de renume se vor desfășura și o serie de activități pentru copii și tineret. ”O să avem o competiție de fotbal între sate pentru că acum avem și noi teren în comună și putem organiza meciuri. O să avem și un spectacol de muzică și dansuri la care vor participa copiii de la Ansamblul ”Mugurașii Bolboșului” și nu numai, o să avem o defilare cu torțe, horă organizate în ambele seri, vor fi concursuri cu premii, cabine foto și mascote pentru copii”, a declarat Viorel Rotaru, primarul din Bolboși.

În data de 12 august la Bolboși este organizat și un spectacol de muzică populară susținut de Delia Barbu, Emil Badea, Elena Bălan și Andrada Betej, iar duminică 13 august vor urca pe scenă Constantin Enceanu, Maria Ionescu Căpitănescu, Mirela Lăcătușu și Emy Tudorescu.

Vizualizări: 3,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: