Cum își bate joc de banii publici un primar care a pierdut alegerile

A pierdut alegerile dar va conduce comuna până la toamnă, timp suficient cât să golească bugetul și așa mult prea sărac al comunei Stejari.  Robert Păiuși anunță de pe acum un eveniment de trei zile, mai ceva ca la Untold, la zilele comunei, fără să se uite la bani, având toate șansele să ducă la un blocaj financiar în toamnă sau generând chiar datorii poate greu de gestionat de noul edil.

Cetățenii se vor bucura trei zile de muzică și voie bună la ”paranghelia” care se vrea Untold de Stejari, iar apoi vor resimți sărăcia din administrația locală. Poate acesta este scopul primarului Robert Păiuși supărat că nu a mai fost votat și vrea să ”pedepsească” cetățenii cu o petrecere costisitoare la ”Zilele Comunei”.

”Chiar dacă va fi ultimul pe care-l fac, va fi un concert incendiar de trei zile și trei nopți. Vă aștept la evenimentul de Sfântul Ilie, cu concerte cum doar la Untold ați mai văzut.  Eu vă aștept la zilele comunei. O să încep să vorbesc cu manageri, producători și vedete pentru evenimentul de pe 20 iulie. Dacă doriți pe cineva anume de zilele comunei pe scenă să îmi scrieți. Am fost unul dintre cei mai buni primari și încă sunt”, a declarat pe rețele de socializare Robert Păiuși.

Cetățenii i-au sugerat primarului perdant să aducă la petrecere pe Leo de la Roșiori și Taraful din Clejani.

Vizualizări: 3,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: