Modul cel mai simplu de a pregăti inimi şi ficăţei de pui
Inimile și ficățeii de pui sunt o delicatesă dacă sunt gătite corespunzător cu puţin piept de pui. Gătite rapid, la tigaie, acestea sunt atât de bune încât le mănâncă cu drag și cei mici.
Dacă vrei să gătești inimile și ficățeii de pui ai nevoie de puţine ingrediente dintre care nu lipsesc ceapa şi usturoiul. Aceasta este cea mai simplă şi mai bună reţetă de a prepara inimi şi ficăţei.
Ingrediente:
600 g piept de pui
600 g inimi de pui
600 g ficăței de pui
4 cepe
2 căței de usturoi
sare, piper
boia
chimion
Mod de preparare:
Pentru început, spălăm pieptul de pui, pe urmă îl tăiem bucățele. Procedăm la fel cu inimile și ficățeii. Prăjim mai întâi pieptul de pui într-o tigaie încinsă cu ulei. Adăugăm ceapa tăiată mărunt și usturoiul. Adăugăm apoi usturoiul tăiat mărunt, inimile și ficățeii.Condimentăm bine cu sare și piper şi acoperim cu un capac, apoi gătim la foc mic timp de 5 minute.