Cui i s-a cerut demisia după UTA - Universitatea Craiova

Puncte importante au fost puse în joc în ultima etapă a turului Superligii pentru UTA și Universitatea Craiova. Înaintea acestui meci UTA chiar coborâse pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării, în timp ce Craiova nu stătea prea comod pe locul cinci de play-off.

Meciul a fost unul atractiv și  deschis, cu multe ocazii de poartă, în special din partea oaspeților, care s-au impus meritat, cu 2-1. Craiovenii au intrat pa gazonul din Arad cu tricouri cu numărul 8 al legendarului Ilie Balaci. Pe 21 octombrie s-au împlinit 4 ani de când „Minunea Blondă” s-a înălțat la Cer, iar jucătorii lui Rădoi doreau să-i cinstească memoria cu un succes la Arad.

Pe fondul încurajărilor din tribune, UTA a început foarte bine, cu acțiuni în viteză și un gol meritat în poarta lui Arlauskis. După faza fixă din ultimul minut al reprizei, Nistor a centrat din stânga, iar Ștefan Baiaram a trimis nestingherit cu capul în plasă și oltenii au egalat. Repriza secundă s-a reluat cu scor de egalitate, dar și cu o veste extrem de proastă pentru gazde. În minutul 50, Anton a văzut al doilea cartonaș galben și și-a lăsat echipa în zece. După șapte minute în superioritate oltenii au trecut  în avantaj. Nistor a desfăcut toată apărarea celor de la UTA cu o pasă ce a ajuns la Baiaram în 10 metri, iar acesta a trimis pe lângă Iacob, ieșit la intercepție.

Universitatea a controlat fără probleme ostilitățile și a mai avut și o ocazie clară prin Markovic, care a șutat pe lângă, din 6 metri, după centrarea lui Bancu.

La finalul meciului o mare parte dintre spectatorii arădeni au scandat: ”Demisia! Demisia!” la adresa antrenorului Ilie Poenaru și a staffului său tehnic.

Vizualizări: 1,429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: