CSM 2 Târgu Jiu a fost învinsă de satelitul Petrolului

Echipa de baschet masculin CSM 2 Târgu Jiu a pierdut duminică, 7 aprilie, în deplasare, jocul cu CSM 2 Petrolul Ploiești, scor 70-90. Meciul a contat pentru etapa a 23-a din Liga 1 de Baschet Masculin.

Baschetbaliștii lui Adrian Roșu s-au deplasat la Ploiești, pentru un nou meci din Grupa Echipelor Satelit, acolo unde au pierdut în fața celor de la CSM 2 Ploiești. Gazdele s-au impus cu 90-70, la capătul unui meci cu două reprize total opuse. „Prima parte a confruntării a aparținut în totalitate gazdelor, care au intrat la vestiare cu un avans consistent de peste 20 de puncte. Diferența a venit și pe fondul aruncărilor de la mare distanță, capitol la care prahovenii au excelat și care a făcut diferența în cele din urmă. După pauză, gorjenii au fost cei care au controlat meciul. Deși a avut un lot restrâns pentru acest meci, echipa lui Adrian Roșu s-a regrupat după pauză și s-a impus în cele două secvențe ale reprizei secunde. Diferența la care au câștigat gorjenii cele două sferturi a fost însă insuficientă pentru a remonta diferența de la pauză. Pe sferturi a fost 26-12, 23-14, 17-19, 24-25”, a informat csmtargujiu.ro în cronica de meci.

Următoarea partidă a echipei locale de Liga 1 este programată pe teren propriu, duminică, 14 aprilie, în compania celor de la CSM 2 Târgu Mureș.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: