Cosmin Morega, candidatul PSD pentru Primăria Motru

Partidul Social Democrat Gorj și-a desemnat candidatul pentru Primăria Motru. Formațiunea politică îl aruncă în lupta electorală din vara acestui an pe Cosmin Morega, actualul viceprimar din Motru. În spațiul public au mai apărut informații cum că Morega va fi desemnat, dar joi a fost făcut anunțul oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Cosmin Morega, viceprimarul din Motru, va intra în bătălia pentru fotoliul de primar al municipiului alături de actualul edil liberal, Gigel Jianu. În cadrul unei conferințe de presă desfășurată joi la sediul PSD Gorj, candidatul Morega și-a expus ideile pentru un posibil viitor mandat de primar.

”În Motru este o problemă majoră. Încercarea închiderii celor două cariere miniere. Este un dezastru pentru întreaga zonă. Voi face tot posibilul ca acele locuri de muncă să nu dispară. M-am gândit la o dezvoltare mai amplă și la un proiect mai ambițios. Ași dori realizarea unei micro-regiuni numită Valea Motrului care să cuprindă Motru, Glogova, Cătunele, Samarinești și Văgiulești. Este oportunitatea maximă pentru perioada 2021-2027 pentru dezvoltare. Se pot accesa proiecte pe diferite axe privind calitatea vieții cetățenilor, cât și dezvoltarea utilităților publice. La Motru, infrastructura este deplorabilă, iar investițiile pentru învățământ sunt la pământ”, a spus viceprimarul Cosmin Morega.

Acesta a menționat care sunt principalele sale puncte forte împotriva lui Gigel Jianu.
”O să le spun doar în câteva cuvinte: seriozitate, punctualitate și putere de muncă. Atunci când oamenii au apelat la mine, de fiecare dată le-am răspuns pozitiv”, a mai spus Morega.

La conferința de presă a fost prezent și candidatul pentru Primăria Târgu Jiu, Ciprian Florescu, fostul prefect de Gorj. Acesta a vorbit despre primarii care îi sunt alături.

”În ceea ce privește colaborarea cu primarii din zonele apropiate zonei Municipiului Târgu Jiu, este bine structurată și conturată. Au răspuns pozitiv la ideea de a face o echipă puternică. Obiectivul este câștigarea primăriei și o majoritate în Consiliul Local”, a spus Ciprian Florescu, candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu.

Alături de cei doi candidați la cele două municipii s-a aflat și liderul PSD Gorj - Mihai Weber, președintele Consiliului Județean Gorj - Cosmin Popescu, viceprimarul Aurel Popescu și fostul primar din Motru, Dorin Hanu.

Vizualizări: 1,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: