Conduceau în stare de ebrietate

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Vâlcea, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, în timp ce conducea un autoturism din direcția Hirișești-DJ 665 și fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate de polițiști în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus este radiat din circulație și numerele de înmatriculare aparțin unui alt autoturism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub infulența băuturilor alcoolice și care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la data de 23 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat în trafic, un bărbat de 61 de ani, din orașul Tismana în timp ce conducea un autoturism pe DC Topești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice. 

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: