Concurs pentru salvamari, la bazinul de înot din Târgu Jiu

Bazinul de înot deschis în acest an la Târgu Jiu are nevoie de salvamar. Postul este de „salvator pentru bazin” și concursul este organizat de Edilitara SA Târgu Jiu, care administrează bazinul de înot didactic.

Postul se salvamar este în cadrul Serviciului Bază Sportivă, la Biroul de Întreținere Bazin de Înot. Este vorba de un post cu normă întreagă, pe durată nedeterminată, din sursă internă și externă.

Doritorii pot depune dosarul de concurs până la data de 30 octombrie, ora 15:00, la secretariatul societății Edilitara.

Participanții la concurs trebuie să fie absolvenți de studii medii/liceale cu diplomă (adeverință) de absolvire și diplomă/atestat/brevet de salvamar/salvator la ștrand.  Cursuri de salvatori la bazinele de înot sunt organizate, de regulă, de Facultățile de Educație Fizică și Sport, majoritatea profesorilor de sport având această calificare. Site-urile de specialitate menționează faptul că salvatorii au nevoie de „studii de profil (Facultatea de Educație Fizică și Sport) sau certificări sau atestate care să demonstreze specializarea în natație”.

Proba scrisă va avea loc la data de 7 noiembrie, ora 11:00 iar proba de interviu va fi programată în termen de 5 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

Vizualizări: 846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: