Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Concedii pe bani publici, pentru funcționarii statului

Sute de funcționari din Gorj au fost în această vară pe litoral, la așa zise cursuri de pregătire profesională, pe banii statului. Jurnaliștii de la recorder.ro au avut răbdare să verifice achizițiile publice de pe SEAP și au constatat că mii de instituții din țară au cheltuit circa 5 milioane de euro pentru vacanțe de lux sub masca unor cursuri. Pe listă sunt și multe instituții publice din Gorj.

Vacanțe în plin sezon, sub masca unor cursuri plătite din bani publici se fac de ani buni, dar anul acesta s-a întrecut orice limită. În lista publicată de recorder.ro apar mai multe instituții din Gorj care au apelat la astfel de cursuri. Primăriile din Țicleni și Târgu Cărbunești au plătit pentru angajați cursuri ținute în plin sezon estival la Mamaia sau în Deltă. Cu un curs-două apar mai multe primării, cum ar fi Bustuchin, Văgiulești, Schela, Săcelu, Prigoria.

Direcția Publică de Patrimoniu a Primăriei Târgu Jiu a beneficiat de cursuri, la fel angajați de la Casa de Cultură Țicleni și de la liceul din localitate, de la Școala Populară de Artă ori de la Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Costurile unui astfel de curs pleacă de la două-trei mii de lei, dar poate ajunge și la zece mii de lei, în funcție de condițiile de cazare. Unele firme care organizează astfel de cursuri oferă posibilitatea cursantului de a veni însoțit de un adult și un copil, semn clar că distracția este pe primul loc. Directorul Institutului Național de Administrație, Pavel Năstase, a spus pentru recorder.ro că diplomele de participare obținute de funcționari după astfel de cursuri nu au nicio valoare, nefiind recunoscute.

Printre temele de curs care constituie pretextul vacanțelor la mare sau la munte sunt: „Prevenirea și combaterea corupției“, „Rolul primarului în contextul noilor prevederi legislative“ și chiar “Managementul stresului”.

Din anunțurile postate pe SEAP rezultă că se pune accent pe condițiile de cazare, hotelurile fiind în general de patru sau cinci stele, dotate cu saună, jacuzzi, SPA, piscină interioară și alte facilități.

Vizualizări: 3,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: