Circulația rutieră, închisă pe bulevardul Constantin Brâncuși

Meciul dintre FCU Craiova și Rapid, care se dispută pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu este motivul pentru care sâmbătă seară nu se mai poate circula pe Bulevardul Constantin Brâncuși, în zona centrală a orașului.

Circulaţia rurtieră va fi restricționată în intervalul orar 18:00 - 23:45, pe bulevardul Constantin Brâncuși, pe sectorul de drum cuprins între strada Traian și intersecția cu strada Bicaz. Este vorba doar de zona din fața stadionului închiderea acestui tronson fiind necesară pentru buna desfășurare a operațiunilor de organizare a meciului de fotbal dintre FCU Craiova şi FC Rapid Bucureşti, care va începe la ora 21:30.

Poliţia Locală Târgu Jiu a precizat că între orele 18:00 şi 23:30, se interzice comercializarea băuturilor alcoolice de către agenții economici dispuși pe bulevardul Constantin Brâncuși, pe tronsonul de drum cuprins între str. Traian și intersecția cu strada Vasile Alecsandri; pe str. Bicaz, de la intersecția cu bulevardul Constantin Brâncuși, până la intersecția cu Aleea Bicaz și pe str. Vasile Alecsandri, de la intersecția cu str. Traian până la intersecția cu str. Panait Cerna, precum și de către agenții economici din Parcul Central „Constantin Brâncuși”.

Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: