Chiricheș aduce o sumă importantă de bani la Pandurii

Plecat în fotbalul mare de la Târgu Jiu, Vlad Chiricheș ”aduce” o sumă importantă de bani în conturile celor de la Pandurii.  Chiricheș s-a transferat în vară la nou-promovata Cremonese, unde este coleg cu Ionuț Radu. 

Căpitanul echipei naționale a României, care a mai jucat și pentru Tottenham și Napoli, a semnat un contract valabil pentru un sezon cu gruparea din Cremona, iar mutarea a adus o sumă importantă de bani în conturile unui club de tradiție.

Marin Condescu, președintele de la Pandurii Târgu Jiu, a dezvăluit că transferul lui Chiricheș din vară aduce în conturile clubului gorjean aproximativ 30.000 de euro.  „Și anul acesta am încasat pe Chiricheș peste 30.000 de euro din vânzare care s-a făcut în Italia, de la un club la altul. Și sperăm să mai vină încă o sumă de bani în perioada imediat următoare. Am ajuns la o înțelegere cu clubul italian să nu plătească toți banii într-o singură tranșă”, a spus Marin Condescu, într-un interviu acordat pentru sport.ro. Format de Pandurii, Chiricheș a adus clubului intrat recent în faliment câte o sumă de bani consistentă.

Pandurii Târgu Jiu a încasat 1,3 milioane de euro de pe urma transferului lui Chiricheș la FCSB. După un sezon și jumătate, fundașul s-a transferat în Premier League, la Tottenham, pentru 9,5 milioane de euro, iar în 2015 a ajuns la Napoli, pentru șapte milioane de euro. În prezent, Chiricheș este evaluat la 1,3 milioane de euro.

Vizualizări: 1,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: