Centru modern de colectare a deșeurilor în Bustuchin

Locuitorii comunei Bustuchin vor beneficia în curând de un centru modern pentru colectarea diverselor tipuri de deșeuri, incluzând anvelope uzate, mobilă, deșeuri de grădină și din construcții. Proiectul, intitulat "Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar – comuna Bustuchin, județ Gorj," a fost deja scos la licitație de către autoritățile locale.

Această inițiativă va fi finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, având un buget estimat la peste 2,1 milioane lei. Jumătate din evaluarea contractului va fi bazată pe componenta financiară a ofertelor.

În prezent, locuitorii din Bustuchin depozitează deșeurile care nu pot fi colectate prin sistemul „door-to-door” în spații improvizate și neamenajate corespunzător. Noul centru va facilita colectarea separată a deșeurilor reciclabile și biodeșeurilor, deșeurilor voluminoase, textile, din lemn, mobilier, anvelope uzate, echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, cadavre animale, deșeuri de grădină, și deșeuri din construcții și demolări.

Firmele interesate sunt invitate să depună ofertele sau cererile de participare până pe 12 iulie. 

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: