Cele două inspectoare, Panduru și Runceanu, împart același birou

Noile inspectoare adjuncte de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj, Corina Panduru și Mihaela Runceanu, au primit, în sfârșit, un birou. Pe care-l împart.  


Purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, Ionuț Catrina, a declarat că nu este o situație singulară, să împartă același birou, și nu este vorba despre o lipsă de colaborare între acestea și imspevtoruayl general Marcela Mrejeru. Pe de altă parte, foștii inspectori, Justin Parlaescu și Marian Staicu, aveau birouri diferite. ”Doamnele au un birou comun încă de la începutul acestei săptămâni. Nu este un precedent această situație, a mai fost cazul și în trecut ca doi inspectori școlari generali-adjuncți să se își desfășoare activitatea în același birou.

Nu, foștii inspectori școlari generali-adjuncți (dl Staicu și dl Paralescu) aveau birouri diferite. Însă, nu cu mult timp în urmă, domnii profesori Rușeț Nicolae și Doru Cornescu (și ei inspectori școlari generali-adjuncți) împărțeau același birou.  De altfel, câte trei inspectori școlari (de specialitate etc.) împart câte un birou. Nu e un element de noutate”, a spus acesta.

Vizualizări: 2,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: