Cei mai buni pompieri din țară se întrec la Târgu Jiu

La finalul acestei luni, se vor desfășura, în municipiul Târgu Jiu, Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa națională, ediția 2023. Aceasta va avea loc, mai exact, între 29 și 31 august.

Pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, începând de marți, 29 august, publicul îi va vedea pe cei mai buni pompieri salvatori din județele Gorj, Sibiu, Bihor, Bacău, Neamț, Suceava, Botoșani, Cluj, Argeș, București-Ilfov, Mureș și Bistrița Năsăud.

           

Concursurile vor debuta marți, începând cu ora 08:30 cu Festivitatea de deschidere! Tot marți, imediat după deschiderea oficială a concursului, se vor desfășura pe Stadionul Municipal Tg-Jiu probele “Pista cu obstacole” și “Ștafeta 4x100 de metri”.

            

Miercuri, începând cu ora 08:30 se va desfășura, la sediul ISU Gorj de pe strada Calea București, nr. 9J, proba “Scara de fereastră”, iar începând cu ora 16:00 se va desfășura, pe Stadionul Municipal Tg-Jiu, proba “Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

           

Concursurile se vor încheia joi, 31 august, cu festivitatea de premiere care va avea loc pe Stadionul Municipal Tg-Jiu, începând cu ora 10:30.

          

Vizualizări: 985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: