Caută variante pentru o nouă locație pentru stația de sortare

Autoritățile județene caută o altă locație pentru a amplasa stația de tratare, propusă în acest moment să fie construită la marginea municipiului Târgu Jiu. Localnicii sunt revoltați și au făcut zeci de sesizări pentru a împiedica acest lucru. 

Citește și Primăria Târgu Jiu a plătit un ”studiu” pentru stația de sortare de la marginea orașului. Concluzia?


Citește și Prefectul va contesta locul de amplasare al stației de tratare a deșeurilor


Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj și președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Serviciilor publice de Salubrizare (ADIS) Gorj, a declarat că sunt discuții pentru a face această investiție într-o altă localitate din Gorj, însă nu este nimic oficial în acest moment. 


”Am discutat pentru a se găsi terenuri cu cel puțin 6 primari care în prima fază au fost încântați și când cetățenii au intervenit au refuzat.

Când vorbești despre o stație de tratare toată lumea se gândește la gunoi…

N-aș vrea ca lumea să o ia ca pe o promisiune, mai ales că suntem în an electoral, dar vreau să știe că toată lumea că sunt preocupări și cred că în perioada imediat următoare vom găsi o soluție pentru că suntem în tratative înaintate cu o primărie din județ care are teren pe care-l poate pune la dispoziție”, a declarat Tașcău la Gorj TV.

Vizualizări: 2,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: