Cat plătește Gorjul pentru asociația Consiliilor Județene

Consiliul Județean Gorj va adopta în ședința de Consiliu din 8 februarie un proiect de hotărâre prin care stabilește cotizația pentru 2024, în cadrul Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR). 


Pentru anul 2024, acest organism a alocat o cotizație în sumă de 85.796,75 lei, contribuție ce reflectă angajamentul județului în sprijinirea inițiativelor și proiectelor la nivel național.

Cuantumul cotizației a fost calculat în funcție de numărul populației județului, conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistică - Direcția Județeană de Statistică Gorj. Conform Direcției de Statistică, județul Gorj are o populație de 343.187 locuitori. Acest indicator a stat la baza stabilirii cotizației, conform formulei adoptată în cadrul Adunării Generale a UNCJR.

Hotărârea menționată a fixat cotizația membrilor UNCJR la valoarea de 0,25 lei/locuitor, o sumă considerată echitabilă pentru a asigura contribuția corespunzătoare a fiecărui județ. Astfel s-a ajuns la suma de 85.796,75 lei.

Vizualizări: 1,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: