Când va fi înmormântată femeia de afaceri care a făcut infarct la volan

E doliu în orașul Bumbești-Jiu după dispariția fulgerătoare a Adinei Popescu, proprietara unui restaurant din oraș. Femeia a făcut infarct la volan și nu a mai putut fi salvată. Întreaga comunitate e în stare de șoc. Apropiații își vor lua adio de la ea marți, când va avea loc înmormântarea.

Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12. Femeia a murit după ce a făcut infarct când se afla la volan. A avut timp să tragă pe dreapta, apoi a leșinat. A fost resuscitată zeci de minute, însă fără succes. Apropiații au transmis mesaje de condoleanțe și pe rețelele de socializare: „Bunul Dumnezeu să vă așeze sufletul bun și frumos și să vă dăruiască lumina veșniciei la loc de cinste în Împărăția Sa, doamna Lala!”, „Pierdem oameni tineri si buni. Dumnezeu s-o odihnească”.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări să stabilească exact cum s-a produs tragedia. "Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie prezintă o stare de rău. Din primele verificări, a reieșit faptul că, femeia, în vârstă de 42 de ani, din Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parângului, din localitate, ar fi acuzat dureri în piept și a staționat, întrucât i s-ar fi făcut rău, ulterior prezentând o stare de inconștiență. 

La fața locului s-a prezentat și un echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, fără ca persoana în cauză să prezinte semne vitale, ulterior fiind declarat decesul femeii. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a anunțat IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: