Când va fi deschisă circulaţia pe noua centură a municipiului Târgu Jiu

Sfârşitul lunii ianuarie este un nou termen pentru deschiderea circulației pe un prim tronson al noii centuri ocolitoare a municipiului Târgu Jiu.

Este vorba despre sectorul din zona Bârseşti.

Anunţul a fost făcut de prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, care a purtat discuţii cu responsabilii de construcţie. 

Secţiunea de drum trebuia să fie deschisă la sfârşitul lunii decembrie, dar au survenit întârzieri.

"La fiecare două săptămâni, cel puţin, verific situaţia centurii municipiului Târgu Jiu. Tot în acelaşi birou am discutat şi pe la jumătatea lunii decembrie şi mi s-a promis că până la finalul lunii decembrie se va deschide măcar una dintre porţiuni şi anume din partea de sud până spre nord, zona Bârseşti, care este cea mai importantă secţiune, de aici se eliberează o mare parte din traficul care traveresează municipiul nostru. Am mai verificat situaţia pe şantier, mi s-a semnalat întârzierea. Principala problemă este întârzierea venirii panourilor de protecţie. Ultima dată care mi s-a comunicat este sfârşitul lunii ianuarie. O să verific şi săptămâna aceasta, o să merg pe şantier. Să vedem că suntem în grafic cu una sau două secţiuni pe care ni le-au promis iniţial. Voi verifica şi cu Ministerul Transporturilor şi conducerea CNAIR, care este situaţia acestui contract. Ştim foarte bine că juridic acest contract era până la finalul anului 2023", a declarat prefectul pentru Radio Infinit.

Vizualizări: 1,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: