Când încep reducerile de Black Friday

Altex dă startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, Black Friday. În perioada 31 octombrie - 20 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro și în aplicația mobilă Altex. Campania de Black Friday de anul acesta durează 3 săptămâni, fiecare săptămână cu reduceri chiar și 50% la o gamă variată de produse.

eMAG, cel mai mare retailer online din România, a anunțat că Black Friday 2024 va avea loc pe data de 8 noiembrie. Anunțul este important pentru piața de comerț electronic din România având în vedere că majoritatea magazinelor importante urmează data stabilită de eMag pentru Black Friday și vin tot atunci cu propriile oferte.

evoMAG dă startul azi, 25 octombrie, campaniei de Black Friday 2024 și oferă discount-uri de până la 70%, la peste 50.000 de produse, marcând totodată începutul unei noi etape în evoluția brandului. Compania își reafirmă angajamentul față de clienți, cu o comunicare mai directă și transparentă, menținând focusul pe oferte reale și prețuri competitive. Noua identitate de brand întărește deschiderea evomag către o relație autentică cu clienții săi, oferindu-le o experiență de cumpărare simplă, fără artificii.

Black Friday este un moment esențial pentru LC Waikiki, iar compania își planifică această perioadă cu grijă pentru a evita blocajele. „Vom avea mai multe valuri de Black Friday. Începem mai devreme, pe 4 noiembrie, pentru a optimiza procesele operaționale”, a spus Günay. A doua etapă a campaniei Black Friday va coincide cu perioada internațională, între 25 și 29 noiembrie, iar clienții pot aștepta cupoane și reduceri suplimentare.

Flanco a dat startul celei de-a 14-a ediții de Black Friday. Retailerul a pregătit reduceri atractive la o gamă extinsă de produse, valabile în perioada 25 octombrie - 30 noiembrie, în toate cele 160 de magazine ale sale din țară, precum și online, pe flanco.ro.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: