Camerele de supraveghere nu l-au ajutat la prinderea hoțului

Organele de anchetă au fost nevoite să închidă un dosar penal referitor la un furt din autoturism, care a avut loc în noaptea de 29/30 mai 2021 la Târgu Jiu. Un gorjean a reclamat că persoane necunoscute au sustras catalizatorul de la autoturismul marca Volkswagen Polo, în timp ce se afla parcat în parcarea auto special amenajată în zona blocului de domiciliu, fiindu-i creat astfel un prejudiciu în valoare de 700 lei.

“Persoana vătămată a pus la dispoziția organelor de cercetare penală un număr de 4 suporturi optice tip CD, care conțin imagini video surprinse de camera de supraveghere amplasată pe proprietatea numitului ..., însă în urma vizualizării nu s-a putut stabili identitatea autorilor. În urma verificărilor efectuate în teren şi identificarea locului săvârșirii faptei, nu au fost identificați martori care să surprindă locul faptei/zona adiacentă acestuia şi care să ducă la stabilirea împrejurărilor comiterii faptei și la identificarea autorilor”, se arată în documentul de la instanță.

Pe cale de consecință, Judecătoria Târgu Jiu a admis propunerea Parchetului privind dispoziţia de renunţare la urmărirea penală, decizia fiind definitivă.

Dosarul rămâne astfel unul cu autor necunoscut.

Vizualizări: 2,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: