Cabanier: Cerem despăgubiri pentru anularea rezervărilor

Cabanierii din stațiunea montană Rânca au ajuns la limita răbdării și cer despăgubiri în urma rezervărilor anulate din cauza lipsei apei. De câteva săptămâni, proprietarii de hoteluri și pensiuni din zona montană a Gorjului se plâng de faptul că nu au apă la robinet, acuzând societatea de apă și canal Aparegio că nu a făcut nici măcar o investiție în acest sens.

Problema legată de lipsa apei în stațiunea montană Rânca se pare că este departe de a fi rezolvată. Cabanierii sunt revoltați și cer să primească bani pentru rezervările pe care le-au pierdut deja.

Liderul cabanierilor din Rânca, Constantin Pănescu, spune că inclusiv DSP-ul a mers în stațiune și au constatat faptul că deficiențe sunt și în timpul săptămânii, atunci când numărul turiștilor nu este unul foarte mare.  

”Cerem să se rezolve odată această problemă cu alimentarea cu apă. Nu este posibil să avem de suferit, mai ales acum când la munte vin turiști. De asemenea, cerem despăgubiri pentru anularea rezervărilor din cauza lipsei apei. Vinovat în acest caz se face ApaRegio. Unii nu au apă și de mai bine de 2 săptămâni. Ieri a venit și DSP-ul aici. Au verificat și au constatat lipsa apei chiar în timpul săptămânii, dar în weekend, atunci când în stațiune nu mai ai unde să arunci un ac. De mai bine de doi ani doar încasează, însă nu au făcut nici măcar o investiție. Vrem să preluăm noi rețeaua, să fie în administrarea noastră. Nu vrem să mai suferim din incompetența unora”, transmite Constantin Pănescu.  

În schimb, cabanierii primesc promisiuni. Autoritățile locale împreună cu societatea de apă și canal au anunțat că vor demara anumite lucrări din vara acestui an, tocmai pentru ca turiștii să nu mai aibă de suferit.

Vizualizări: 7,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: