Berceanu a ajuns din nou în Gorj. A sunat din nou la 112!

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a ajuns, joi, din nou în Gorj. Și a sunat iarăși la 112. Motivul? A vrut să reclame că ar ajunge în Jiu canalizarea din orașul Rovinari. 

"E apa menajeră din Rovinari care e evacuată direct în râul Jiu. România pute a lipsă de civilizație și gunoaie", și-a început o transmisiune live pe Facebook Octavian Berceanu, la Rovinari.

La fața locului, au ajuns, la scurt timp, polițiști și reprezentanți ai Sistemului de Gospodarire a Apelor Gorj. Aceștia au confirmat că stația de epurare din zonă nu funcționează și apa uzată ajunge în Jiu. "Este evacuarea din stația de epurare care ajunge în Jiu. Stația nu e funcțională în momentul de față", a spus o angajată de la SGA Gorj trimisă la fața locului. 

Cei de la Apele Române au luat probe din Jiu și urmează să le analizeze în laborator. A fost sesizată și Garda de Mediu Gorj. Aparegio nu a comentat până acum această situație. 

Octavian Berceanu a mai venit în Gorj și în vara anului trecut. A sunat la 112 de la poarta Carierei Roșia, semnalând că aceasta era deschisă ilegal.

Galerie foto




Vizualizări: 4,725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: