Bătută pentru a doua oară de concubin

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apel direct de către o femeie în vârstă de 28 de ani, din Săulești, sat Bibești, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către concubinul său și dorește emiterea unui ordin de protecție. 


Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce femeia se afla împreună cu concubinul său în vârstă de 36 de ani la domiciliul comun al acestora, pe fondul consumului de băuturi alcoolice de către concubin, între aceștia a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia, femeia a fost lovită cu palmele în zona capului și a feței. 


De asemenea, aceasta a mai sesizat faptul că în urmă cu o lună de zile a mai fost agresată de către bărbat, tot pe fondul consumului de băuturi alcoolice, fiind lovită cu pumnii în zona feței, și rezultând leziuni ce au necesitat pentru vindecare, 5-6 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal. 


A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu. 


În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: