Bărbat dat dispărut, căutat de salvamontiști și câini de urmă

Salvamontiștii gorjeni îl caută pe bărbatul din comuna Polovragi, dat dispărut de fratele său. Aceștia acționează cu mai multe echipaje în zona submontană a masivului Parâng. Gorjeanul a dispărut de acasă de mai bine de 24 de ore, timp în care a fost căutat de cunoscuți, dar și de oamenii legii, care au fost informați despre acest caz. 

Nouă salvamontiști și câini specializați pentru astfel de cazuri încearcă să-i dea de urmă bărbatului. 

„Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în zona submontana a masivului Parâng, localitatea Polovragi. 

Salvamontiștii intervin ca resursă de sprijin la solicitarea Inspectoratului Județean de Politie Gorj. 

Acționează trei echipaje de salvamontiști dislocate din Baza centrala Salvamont Tg-Jiu , din baza de intervenție Salvamont Rânca și cei din postul Salvamont Polovragi cu o mașină de intervenție Salvamont, doua ambulante cu capacitate de intervenție în teren dificil și 9 salvamontiști dotați cu drone si lunete cu termoviziune și câini de căutare”, au transmis reprezentanții Salvamont Gorj.

Bărbatul dispărut se numește Viorel Dunăreanu, are de 48 de ani și este din comuna Polovragi. Din primele informații, el a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Potrivit oamenilor legii semnalmentele sale sunt: înălțime 1,72 m, greutate 67 Kg, păr castaniu, ochi căprui, față ovală, constituție atletică.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu geacă din material textil de culoare albastră, cu mâneci de culoare gri deschis și pantaloni tip blug, de culoare albastru închis, iar în picioare purta pantofi sport de culoare alb/negru. Nu este cunoscut cu plecări repetate de la domiciliu.

Persoanele care pot oferi informații care să ducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 său să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Galerie foto


Vizualizări: 643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: