Au pescuit în gropile din drum

O comună din județul Gorj a devenit celebră pe Tik Tok după ce câțiva tineri s-au prefăcut că pescuiesc în gropile formate pe un drum. Primarul afirmă că bugetul prea mic nu i-a dat posibilitatea să asfalteze prea multe drumuri.

Imaginile postate pe Tik Tok sunt din comuna Bolboși. Tinerii apar echipați cu undițe, ca niște adevărați pescari. Primarul Viorel Rotaru explică: „Situația nu este așa cum se vede pe Tik Tok-ul respectiv. Tinerii încearcă să strice imaginea, nu numai a mea ci și a comunei. Eu sunt de trei ani primar, timp în care s-au făcut și drumuri comunale, s-au făcut și terenuri de fotbal, s-au luat și utilaje în comună. Nu s-a pus nicio poză și niciun Tik Tok cu lucruri bune, dar cu lucruri rele, ca să strice imaginea satului sau a comunei le e drag să pună. Băltoacă se formează și pe asfalt, pe drumul județean. Ei sunt frustrați, sunt din gașca adversă și de asta încearcă să strice imaginea comunei”, a declarat primarul comunei Bolboși, Viorel Rotaru, la Radio Infinit.

Totuși, Viorel Rotaru spune că sunt probleme cu drumurile.

„În comuna Bolboși avem aproximativ 110 drumuri comunale și sătești. Dintre acestea sunt asfaltate aproximativ 20-25% pentru că aceștia sunt banii comunei. Nu aș vrea să fiu răutăcios, dar dacă ar fi să-l verific pe respectivul sau pe familia lui, sunt oamenii care nu și-au plătit impozitele, dar au pretenții. Păi nu poți să asfaltezi decât cu bani. Acesta este bugetul comunei din care avem pretenții și la școli, avem pretenții și la un teren de sport, avem pretenții la mai multe”, a mai afirmat Viorel Rotaru.

Vizualizări: 1,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: