Au interzis filmarea ședințelor de Consiliu local

Ședințele de Consiliu Local din comuna Bengești-Ciocadia nu vor mai fi înregistrate. Decizia a fost luată de primar și de o parte a aleșilor locali.

"A fost deranj mare la ședința de consiliu local. Primarul împreună cu echipa PSD a solicitat să nu se mai inregistreze ședințele de Consiliu Local după ce un membru al Consiliului Local a înregistrat ultimele ședințe arătând adevărul cu privire la activitatea consilierilor, primarului, viceprimarului și al angajaților Primăriei, aceștia au făcut front comun pentru a nu se mai înregistra ședințele" , a povestit un consilier local.

Primarul confirmă această decizie și susține că ședințele vor mai fi înregistrate doar în momentul în care primăria va avea echipamente omologate.

"Nu se mai înregistrează ședințele de persoane particulare, cum ar fi un consilier local. Vorbesc de un consilier PNL care înregistrează de câteva luni, iar ceilalți consilieri locali au sesizat că acesta vrea să facă doar scandal, nimic altceva. Consilierii au propus și au aprobat ca ședințele să nu se mai filmeze până nu avem aparatură omologată. În acest momentul primăria nu dispune de această tehnică", a declarat primarul din Bengești-Ciocadia, Victor Georgia.

Vizualizări: 2,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: