Atenție! O turmă de mistreți pe marginea drumului

Apariție surprinzătoare pe marginea unui drum din județul Gorj! O turmă de mistreți a fost văzută de un femeie care a trecut prin zonă. Pentru a evita un incident neplăcut, aceasta a postat un anunț pe un grup de Facebook folosit de șoferii din Gorj. Ea i-a atenționat să circule cu prudență dacă ajung în zona respectivă. 

Porcii mistreți au fost văzuți în zona satului Răchiți din comuna Runcu.

„Atenție în pădure la Răchiți! O turmă de mistreți este pe marginea drumului”, este mesajul postat de gorjeancă pe Facebook

Așa cum s-a întâmplat și în cazul urșilor, porcii mistreți s-au apropiat, anul acesta, foarte mult de zonele locuite de oameni. Nu puține au fost cazurile în care au făcut prăpăd prin culturile de porumb sau viță de vie. 

Pe de altă parte, turmele de porci mistreți reprezintă un pericol și pentru șoferi. Zilele trecute, o turmă de porci mistreţi care a ajuns pe autostrada A6, în Timiş, a fost lovită în plin, de două autoturisme şi un autocar. Nicio persoană nu a fost rănită, dar mașinile au fost serios avariate.  Mai multe animale lovite au murit pe loc. O întâmplare similară a avut loc și în județul Gorj, în urmă cu câțiva ani, când nu mai puțin de 33 de porci mistreți au fost loviți de o mașină. 

Vizualizări: 3,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: