Atenție! Drumul spre Rânca a fost închis!

Decizie de ultim moment luată de reprezentații Drumuri Regionale Drumuri și Poduri Craiova! Drumul spre stațiunea montană Rânca a fost închis din cauza viscolului foarte puternic. 

Măsura este valabilă până duminică dimineața, la ora 08:00.

"Din cauza viscolului puternic care transportă cantități mari de zăpadă pe partea carosabilă, fapt ce duce la scăderea vizibilității până la 0, pentru siguranța participanților la trafic, cât și a angajaților noștri, a fost luată decizia închiderii circulației pentru toate categoriile de autovehicule, începând cu ora 0⁰⁰ până la ora 8⁰⁰, pe DN 67C, între Novaci și Rânca. 

Utilajele vor interveni în momentul în care vântul scade în intensitate și vizibilitatea va permite actionarea în conditii de siguranță pentru reluarea circulației.

Vă rugăm să nu forțați trecerea pe sectorul închis deoarece va puneți viața în pericol!", au transmis reprezentanții DRDP Craiova. 

În zona montană Rânca ninge și viscolește de mai bine de 24 de ore. Din acest motiv,  mai multe utilaje ale Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova au fost mobilizate pe DN67C, însă activitatea drumarilor a fost, nu de puține ori, îngreunată de șoferii care s-au aventurat la drum cu mașini neechipate corespunzător pentru iarnă. 

Actualizare ora 09:00

În continuare este viscol puternic în zona montană Rânca. Drumarii încearcă să deschidă circulației un singur sens de mers, iar autoturismele ar urma să se deplaseze în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire. 

Vizualizări: 2,966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: