Aparegio anunță avarii în Târgu Jiu și Rovinari

Avarii la rețelele de apă din Rovinari și Târgu Jiu, ceea ce va duce la întreruperea furnizării cu apă ori reducerea presiunii. 

Aparegio Gorj SA anunță o avarie în Rovinari, ceea ce duce la întreruperea furnizării apei potabile / presiunea scăzută a apei potabile în data de 08.08.2024 incepand cu ora 12, pana la remediere, în localitatea Rovinari, strada Termocentralei, la blocurile R1,R2,R4,R5, S2,S3,S4,S5,S6, spatii comerciale, ca urmare a avariei survenite la reteaua de apa DN 200. 

Tot astăzi, Aparegio anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 08.08.2024, în intervalul orar 1045- 1400, în localitatea Târgu-Jiu, străzile Aviatorilor, Ciocârlău din cauza unei avarii produse de firma ce execută lucrări la Centura Ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate. Recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă, anunță Aparegio.

Vizualizări: 1,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: