Acţiune de ecologizare la Rânca. Jandarmii strâng gunoaiele!

Astăzi, se împlinesc 22 de ani de la înființarea structurilor de Jandarmerie Montană din cadrul Jandarmeriei Române. În județul Gorj, această zi specială a fost marcată de membrii Jandarmeriei Montane prin organizarea unei acțiuni de ecologizare la Rânca, la care au participat și elevi aflați în stagiul lor de practică.

Pentru a sărbători această zi aniversară, jandarmii montani gorjeni au ales să se implice activ în protejarea mediului și a frumuseții naturale a zonei montane Rânca. Alături de elevi dornici să învețe și să contribuie la conservarea naturii, au desfășurat o acțiune de ecologizare, colectând gunoaie și deșeuri care afectează mediul înconjurător.

Locuitorii și turiștii care vizitează Rânca au fost impresionați de eforturile jandarmilor montani și ale elevilor, recunoscând importanța păstrării curățeniei și a protejării frumuseții naturale a zonei.

Eforturile Jandarmeriei Montane din Gorj nu se limitează la asigurarea siguranței în mediul montan, ci se extind și la contribuția lor la conservarea și protejarea acestuia, asigurând astfel că generațiile viitoare vor putea să se bucure de aceste minunate peisaje montane.

Galerie foto


Vizualizări: 993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: