Accident pe Calea Tismana. O victimă!

Update: "La data de 15 iunie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Victoriei a avut loc un eveniment rutier cu victime. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și a patruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 60 de ani, din municipiul Târgu Jiu. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducatoarei auto de 60 de ani. Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Știre inițială: Un accident rutier s-a produs, în urmă cu câteva moment, pe Calea Tismana din municipiul Târgu Jiu. În urma acestuia, a rezultat o victimă de sex feminin.


La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospeciala de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și un echipaj din cadrul SAJ Gorj.

Victimei i-au fost acordate, de către echipajele specializate, primele îngrijiri medicale la fața locului.

Vizualizări: 1,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: