Accident la Teleşti. O femeie a decedat! Update

Update: "La data de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ  674 Telești s-a produs un eveniment rutier cu victime. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 64 de ani, din localitatea Vîrț, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 C Telești, din direcția Rovinari-Câlnic, s-a angajat în depășirea unui autoturism oprit, moment în care a acroșat autoturismul oprit, după care a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de către un bărbat de 74 de ani, din comuna Godinești. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 62 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani, precum și rănirea acestuia. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă".

Ştire iniţială: Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp în comuna Teleşti, satul Somaneşti. Din primele informaţii au fost implicate două maşini. O femeie a decedat.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare si două ambulanţe SMURD. Echipajele de intervenţie au stabilit că în urma impactului unul dintre autovehicule s-a rasturnat, iar in interior două persoane au ramas incarcerate.


S-a intervenit pentru extragerea victimelor, un barbat in stare de constientă si o femeie in stare de inconstienta, fara semne vitale. 


Barbatul a primit primul ajutor calificat, concomitent cu aplicarea manevrelor de resuscitare femeii. Femeia, în vârstă de 61 de ani, a decedat.

"Interventia este in dinamica in acest moment", spune ISU Gorj.

Ştire în curs de actualizare.

Galerie foto



Vizualizări: 5,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: