Accident în judeţul vecin. Microbuz răsturnat

În această dimineață, în jurul orei 07:00, un microbuz în care se aflau opt persoane (şapte pasageri și conducătorul auto), printre care și trei copii, s-a răsturnat pe drumul care face legătura dintre comuna Balșa și orașul Geoagiu. ISU Hunedoara a activat Planul roșu de intervenție și a suplimentat resursele umane și tehnice pentru această misiune.

Salvatorii au intervenit cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și una pentru transport personal și victime multiple. De asemenea, la fața locului a intervenit și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. 


În urmaaccidentului, trei persoane adulte, conștiente, au avut nevoie de ajutor medical. Au fost preluate de echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean și au fost transportate la Spitalul Orăștie pentru a li se acorda asistență medicală de specialitate.  

Un barbat, de 54 de ani, a fost transportat de SAJ la UPU Deva (traumatism torace), o femeie, de 64 de ani, a fost transportată de SMURD Orăștie la CPU Orăștie (traumatism la umar) și o femeie, în vârstă de 49 de ani, a fost transportata de SMURD Geoagiu la CPU Oraștie (traumatism cranio-cerebral).

Galerie foto


Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: