Târgu Jiu: Incident la protest. Implicat e un adjunct al IPJ Gorj

Scandal la protestul transportatorilor din Târgu Jiu. Un șofer a sunat la 112 și a anunțat că i-a fost lovită mașina de adjunctul IPJ Gorj, Ion Frățilescu. Potrivit unor martori, acesta din urmă i-ar fi lovit capota cu piciorul pentru că, spune el, șoferul nu i-ar fi respectat indicațiile. 

Șoferul a chemat Poliția la fața locului și l-a acuzat pe omul legii că instigă la violențe. De partea cealaltă, Ion Frățilescu s-a apărat: "Am crezut că dai peste mine cu mașina, că n-ai oprit". 

Până acum, Poliția nu a comunicat nimic despre acest incident.

Zeci de transportatori au protestat pe străzile din Târgu Jiu în această seară. Au mers și spre centrul orașului, până în zona primăriei. 

Actualizare 23.20:

La data de 15 ianuarie 2024, polițiștii din Gorj au fost sesizați prin 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Târgu Jiu.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din sat Pojogeni, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Târgu Jiu, la intersecția străzilor Termocentralei cu 9 Mai, a fost semnalizat de către polițiști să efectueze schimbarea traseului de deplasare.

În urma semnalului efectuat de către polițistul aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, conducătorul auto, pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, nu a observat semnalul polițistului, apropiindu-se cu autoturismul de acesta, care, s-a dezechilibrat și involuntar a lovit cu piciorul autoturismul.

În urma evenimentului rutier nu au fost rezultate vătămări corporale, anunta IPJ Gorj.

Vizualizări: 7,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: