Înscrieri la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești: 300 de locuri disponibile

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj anunță deschiderea perioadei de înscriere pentru cele 300 de locuri disponibile la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Perioada de înscriere este între 23 septembrie și 6 octombrie 2024, iar cei interesați trebuie să completeze cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul pentru solicitarea cazierului judiciar. Documentele se trimit exclusiv online, la adresa [email protected].

Este important de menționat că și femeile sunt eligibile pentru a aplica, fiind astfel o oportunitate deschisă pentru toți cei care doresc o carieră militară în acest domeniu.

Calendarul admiterii continuă astfel: până pe 24 octombrie 2024 trebuie depuse toate documentele necesare pentru dosarul de recrutare, iar candidații vor parcurge evaluarea psihologică. Între 1 și 6 noiembrie se va desfășura proba fizică, iar pe 9 noiembrie va avea loc proba de evaluare a cunoștințelor. Examinările medicale vor fi programate între 13 noiembrie și 23 decembrie 2024, doar pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri disponibile. Rezultatele finale vor fi afișate pe 24 decembrie 2024

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: