Vrea să iasă la pensie de la primărie

Unul dintre primarii cu ștate vechi din Gorj nu are în plan să stea prea departe de primărie. Edilul Florinel Țuilă, din Cătunele, își dorește să mai candideze pentru încă un mandat la alegerile de anul viitor. Ar fi al șaptelea pentru el, dar nu vrea să se oprească aici. Își dorește să iasă la pensie de la primărie.

Florinel Țuilă este de peste două decenii la cârma Primăriei Cătunele. La niciun scrutin n-a avut emoții. Mărturisește că nici la cel din 2024 nu va avea.

 

„Garantat, 100 %. Nu am de ales. Mai am până la pensie 10 ani. Deja am ajuns la o vârstă. Am 55 de ani. Voi candida pentru că trebuie să termin proiectele, nu că n-aș avea eu ce face, că găsesc, mă întorc la companie. Dar m-am învățat așa și mă și bucură fiecare realizare. Nu am realizat nimic. Am doi copii medici. În rest, nu am o casă, nu am făcut nimic pentru mine sau familia mea. Voi face doar pentru primărie. Sper să fie și al șaptelea, și al optulea mandat. Nu-mi va pune mie vreo problemă o formațiune politică”, a declarat primarul din Cătunele, într-un interviu, la Radio Infinit.

 

Nu este singurul edil „veșnic” din Gorj. Comuna Căpreni, de exemplu, e condusă din 1990 de același om, de Emil Cătănoiu.

Vizualizări: 2,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: