Victima lui Căldăraru s-a agățat de mașina unui polițist, încercând să scape de agresor! - rechizitoriu

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Ionelei Martin, tânăra de 19 ani, care a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, de fostul iubit. Potrivit rechizitoriului, cel care a sunat la 112 și a anunțat că între cei doi s-a iscat un scandal, este polițist la Brigada Rutieră, în Capitală. Ancheta a scos la iveală faptul că victima a încercat cu disperare să se agațe de mașina polițistului, dar acesta a ales să plece fără să o salveze de agresor. Sub unghiile fetei s-a găsit, la autopsie, vopsea de pe mașina polițistului, iar la fața locului, anchetatorii au descoperit fragmente de la două unghii, care s-au dovedit a fi ale victimei.  

Cumplitul eveniment s-a petrecut în anul 2021, în comuna Baia de Fier. În seara respectivă, fata s-a întâlnit cu un prieten, iar asta l-a enervat peste măsură pe fostul iubit, care o tot amenința, în ultima vreme.

„Suspectul a coborât din autoturismul său, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului, situată în dreptul scaunului șoferului, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima.

Aceasta din urmă a fugit către autoturismul unui alt martor, încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reușit, întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziționat deasupra acesteia şi a ridicat brațul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia", se arată în rechizitoriu, conform Newsweek.ro.

Polițistul, care se întalnise cu Ionela,  a ales să plece când a văzut că între cei doi foști iubiți a izbucnit un scandal. Cercetările au scos la iveală că fata s-a agățat, disperată de mașina polițistului.

”Martorul s-a speriat, şi chiar dacă nu a avut cunoştinţă de intenţiile victimei a demarat în trombă, dând dovadă nu numai de frică, (totuşi martorul era poliţist) a părăsit locul faptei, auzind în acelaşi timp şi zgomotul specific de zgâriere şi ţipetele disperate ale victimei, care doar a zgâriat autoturismul în efortul disperat de a scăpa de inculpat”, se mai arată în rechizitoriu.

Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului, au găsit chiar fragmente ale unghiilor fetei de la degetele arătător și mic.

Lăsată în drum, fata nu a mai avut nicio șansă în  fața agresorului. A fost înjunghiată de 12 ori de Raimond Căldăraru. Acesta a așezat-o pe bancheta din spate a mașinii și a plecat cu ea spre Târgu Jiu.

Cel care a sunat la 112 și  a anunțat conflictul a fost prietenul-polițist, dar colegii săi de la Gorj nu au reușit să se mobilizeze astfel încât să-l prindă pe criminal. Raimond Caldararu a fost găsit de oamenii legii, abia într-o locuință din Târgu Jiu, la doi pași de sediul Poliției. Pe bancheta mașinii, fără suflare a fost găsit și corpul victimei.

Pentru fapta sa, Căldăraru a fost condamnat la închisoare pe viață. De asemenea, instanța a decis ca părinții tinerei să primească despăgubiri, câte 100.000 de lei, fiecare, de la cel care le-a ucis fata.

Vizualizări: 1,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: