Vânt puternic la Rânca. Brazi îndepărtați de pe carosabil

Vântul puternic a rupt mai mulți brazi în zona Rânca. Reprezentanții DRDP Craiova au intervenit cu utilaje pentru îndepărtarea lor. 

”Pe DN 67 C, Stațiunea Montană Rânca, vântul puternic a rupt mai mulți brazi. Colegii din baza montană Rânca au intervenit și au tăiat acei arbori, au fost îndepărtați cu utilaje. Nu au fost înregistrate nici un fel de pagube, nici materiale, nici de altă natură, se circulă fără probleme. Reamintim că zona montană se află sub incidența unui cod galben și portocaliu și facem un apel către toți conducătorii auto să evite deplasarea în aceste zone montane”, a transmis Cristi Tudor, reprezentantul Direcției de Drumuri Craiova.

”Pe DN 67 C, Stațiunea Montană Rânca, vântul puternic a rupt mai mulți brazi. Colegii din baza montană Rânca au intervenit și au tăiat acei arbori, au fost îndepărtați cu utilaje. Nu au fost înregistrate nici un fel de pagube, nici materiale, nici de altă natură, se circulă fără probleme. Reamintim că zona montană se află sub incidența unui cod galben și portocaliu și facem un apel către toți conducătorii auto să evite deplasarea în aceste zone montane”.

Vizualizări: 782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: