Valentine’s Day, cadouri pentru el

Chiar dacă e o sărbătoare romantică, iubitul tău poate nu este tipul de bărbat care să se dea în vânt după gesturile siropoase, ci apreciază acel cadou care chiar îi surprinde pasiunile și îi susține stilul de viață.

Când alegi darul pentru iubitul tău încearcă să te gândești la un cadou care să vă ofere o experienţă în doi. Cadourile cu valoare sentimentală s-ar putea să îl surprindă mai mult decât îți imaginezi!

O sonerie sau un clopoţel care îi promite că îi vei îndeplini orice dorință are timp de o zi, fără să fie nevoie să se ridice din pat sau de la birou. O zi de răsfăț total pe an. O astfel de sonerie, pe care să o țină lângă pat, sau de ce nu, la biroul de acasă, va fi mica voastră glumă, semnalul pe care unul dintre voi îl trage când își dorește micul dejun în pat sau compania celuilalt.

Un joc de domino – poate nu ai bănuit niciodată cât de multă distracție poate să vă aducă un joc de domino într-o seară când nu aveți nimic de făcut. Un domino este un cadou inedit pentru că veți descoperi cât de competitivi puteți să fiți. Pe măsură ce jocul avansează și miza se mărește amândoi veți realiza că cine câștigă poate câștiga un premiu mult mai distractiv!

Un stilou de lux, asortat în mod creativ cu o scrisoare de dragoste scrisă de mână. Un bărbat serios va avea nevoie mereu de un instrument remarcabil de scris. Fie că sunt contracte de semnat sau doar notițe de la ultima întâlnire de afaceri, stiloul este un obiect care arată caracter și distincție. Probabil nu a mai primit niciodată o scrisoare scrisă manual, așa că acesta este cel mai bun mod în care să îi spui că este cel mai bun iubit. Și poate că în curând tu vei fi cea care va primi scrisori de dragoste!

Un set pentru bărbierit de lux, un cadou special cu care să-l răsfeți de Valentine’s Day. Un cadou simplu și practic în aparență, de care vă veți bucura amândoi, dar și foarte romantic. Nu uita ca barbatilor le place sa se simta sexy chiar daca nu o spun. Permite-i să se răsfețe cu un set de barbierit de lux complimentat cu cea mai bună pastă de ras și aftershave. Dacă e bărbat de casă, atunci alege-i ceva practic, care să-l ajute zi de zi, însă cu un strop de glamour și vintage. Produsele de bărbierit îi vor fi pe plac, iar dacă sunt și din colecția de lux, îl vor face să se simtă foarte special.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: