Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Unde puteţi sesiza fraudele de la Bac

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a susţinut duminică o videoconferinţă cu reprezentanţii inspectoratelor şcolare, ai celor 583 de centre de examinare şi 155 de centre de evaluare de la bacalaureat, demnitarul declarând toleranţă zero faţă de orice act de corupţie.

Ministrul a declarat toleranţă zero faţă de orice act de corupţie şi faţă de orice tentative de fraudare. Pentru comunicarea în timp real a situaţiilor care ies din litera legii, MEN a creat, pentru public, pe site-ul www.edu.ro, pe prima pagină, o secţiune specială – „Sesizează fapte de corupţie aici!”. Publicul poate semnala orice suspiciune privind desfăşurarea examenului de bacalaureat 2013 şi pe site-ul www.educatiepentruviitor.ro sau la Telverde valabil în fiecare judeţ. Numărul este 0800.801.100 şi poate fi apelat, gratuit, între orele 8,00 - 21.00.

Personalul implicat în organizarea sesiunilor examenului de bacalaureat are obligaţia de a afişa, într-un loc vizibil, numărul şi adresele la care pot fi anunţate diversele situaţii.

Au început probele scrise!

Mii de elevi gorjeni susţin astăzi prima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat. Examinarea se va desfăşura în 16 centre stabilite la nivel judeţului. Ca atare nu toţi elevii vor susţine această probă în unitatea pe care au absolvit-o unii dintre ei fiind nevoiţi să meargă zeci de kilometri până la centrul de examinare. „Luni, 1 iulie are loc proba scrisă la limba şi literatura română, care va fi susţinută de 5.319 elevi din promoţiile de anul acesta şi din cele anterioare”, a declarat Ion Işfan, inspectorul şef al ISJ Gorj. În data de 3 iulie, absolvenţii claselor a XII-a vor susţine şi proba obligatorie a profilului, probă scrisă.

Directorii, obligaţi să supravegheze

Directorii de unităţi şcolare gimnaziale şi liceale vor fi anul acesta supraveghetori la examenul de bacalaureat. Asta pentru că profesorii nu se prea înghesuie, dat fiind faptul că banii obţinuţi sunt destul de puţini. Vor fi remuneraţi cu 29 de lei pe zi, cu 9 lei mai mult faţă de cât primeau profesorii asistenţi anul trecut. „O parte dintre directorii de liceu şi şcoli generale vor participa pe partea de supraveghere. Până acum directorii niciodată nu se băgaseră la supraveghere şi acum am hotărât ca  de la fiecare şcoală din Târgu Jiu să avem minim 20 profesori şi unul din directori, directorul adjunct sau directorul plin”, a spus Ion Işfan, inspector şcolar general.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: